loading...

A halálos beteg kutya elkíséri gazdáját az esküvőjére… Ami az oltár előtt történt, attól csorogtak a könnyek!

hirdetés
loading...

Kelly O’Connell, az amerikai Colorado államban életének legboldogabb napját ünnepelte – az esküvőjét. Természetesen erről a fontos ünnepről nem maradhatott le legjobb barátja sem, Charlie, az idős labrador. A mindössze 19 éves fiatal nő, ezt a fekete labradort még kislány korában ajándékba kapta. Tél volt, ezért egy kosárban tartotta a kiskutyát, hogy meg ne fázzon. Azóta felnőttek és a kutya megöregedett. Sajnos most a kedvenc négylábú családtag agydaganatban szenved. Kelly pedig tudja, hogy már nem fog sokáig élni.

k1-8-800x533

“Tulajdonképpen mi azt terveztük, hogy az esküvő előtt végső búcsút veszünk a beteg kutyától és az állatorvossal véglegesen elaltatjuk,” mesélte Kelly. “Nem akartuk, hogy tovább szenvedjen. De aztán hirtelen jobban lett. Mintha azt szerette volna, hogy Ő is ott lehessen az esküvőn.” Hamarosan eljött a nagy nap, és a négylábú barát az oltár elé kísérte a menyasszonyt.

k2-9-800x533

A ceremónia után a kutya egyből rosszul lett és annyira elgyengült, hogy járni sem tudott. Ekkor, Kelly testvére Katie, az egyetlen koszorúslány ölbe vette a közel 40 kilogrammos kutyát.

k3-8-800x533

Ezután a menyasszony is odament a beteg kutyához, átölelte, majd szőrös pofijára egy nagy puszit is adott, majd ezt suttogta neki: “Sikerült, megcsináltad, ügyes voltál!”. Minden vendég könnyes szemmel nézte ezt a jelenetet: tudták, hogy ez lesz az utolsó pillanat, amikor Kelly együtt lehet a legjobb barátjával

k4-8-800x534

k5-8

Ezek az esküvői képek tele vannak érzelmekkel, de az is látható, hogy mennyire szerette a kutya a gazdáját. Milyen jó, hogy ilyen csodálatos időt tölthettek el együtt. Nyugodjék békében, Charlie!

Forrás: buzzblog.eu

loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks