loading...

AZ APA RÁJÖTT, HOGY 18 ÉVES LÁNYA TERHES! HIHETETLEN DOLOGRA SZÁNTA EL MAGÁT!

hirdetés
loading...

A következő tanulságos történet tökéletes bizonyíték arra, hogy senkit sem szabad első ránézésre, esetleg pár találkozás után megítélni. Ha valakit elkönyvelsz rossznak, az még nem azt jelenti, hogy valóban rossz.

18

A következő történet nemcsak, hogy különleges, de igazán tanulságos is! Ezt minden szülőnek el kell olvasnia!

“A feleségem a kislányunk születése után elhunyt, szóval én próbáltam betölteni az apa, illetve az anya szerepét is. Az én büszkeségem nagyon fiatalon már a közeli kórházban és árvaházban önkéntes munkára jelentkezett, a beteg gyerekeknek szeretett volna segíteni.

Szeretett gitározni, énekelni, így iskola után mindig a kórtermekben, árvaházi szobákban zenélt a kicsiknek, hogy némi örömet, napfényt csempésszen az életükbe. Az iskolában kitűnő tanuló volt, szófogadó, és gyönyörű, pont amilyen az édesanyja.

Pár év múlva az én csodálatos kislányom hazahozott egy fiút, aki nem fejezte be tanulmányait, munkanélküli volt, és azzal volt elfoglalva, hogy zenekart alapít a haverjaival.

Egyáltalán nem tetszett nekem a fiú. Nem értettem, hogy a lányom hogyan vonzódhat egy ilyen alakhoz. Titkon abban reménykedtem, hogy rá fog jönni magától, hogy a srác nem hozzávaló, ő ennél sokkal jobbat érdemel.

Egy évnyi kapcsolat után kiderült, hogy a lányom teherbe esett. A szívem megszakadt, és nem azért, mert nem vágytam volna egy unokára, hanem mert tudtam, hogy nem tervezett baba volt, így a lányom élete fenekestül felfordult. Azt akartam, hogy vetesse el a babát.

Egyik este azonban a barátja eljött hozzám, beszélni akart velem. Volt két söröm, így elővettem, és az egyiket átnyújtottam neki. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit szeretne mondani.

Elcsukló hangon kibökte, hogy nagyon fél a helyzettől, és egyáltalán nem tudja, hogy mit jelent apának lenni. De elkezdett spórolni, és mindenhol próbálkozik, hogy munkahelyet szerezzen.

Közölte, hogy tudja, hogy nem lehet elég jó a lányomnak, de szívből szereti és minden támogatást megad neki és a picinek is. A zenekar alakításról is lemond, csak hogy a lányom mellett lehessen.

Ekkor rádöbbentem, hogy elhamarkodott ítéletet hoztam a sráccal kapcsolatban, aki voltaképpen egy nagyszerű fiatalember, felelősségteljes, igazmondó, őszinte, és ami a legfontosabb, hogy szereti a lányomat, és bármit megtenne érte, és a gyerekükért.

Így akkor este felajánlottam, hogy költözzön hozzánk, és később sikerült is állást szereznem neki abban a kórházban, ahol én dolgozom.

Ma 10 éve, hogy azon az estén megittunk két sört. És most már van két csodás unokám, egy boldog lányom, és egy vőm, akire nagyon büszke vagyok.”

Forrás: tudnodkell.info

Forrás: filantropikum.com

loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks