loading...

Az idős hölgy 12 éve minden katonát megölelt a repülőtéren… De egy napon, amikor nem volt ott…

hirdetés
loading...

Elizabeth Laird, 83 éves idős hölgy, éveken át elment a repülőtérre, hogy kifejezze elismerését a hadseregnek. Minden katonát egyenként megölelt aki katonai szolgálatot vállalt.

 Ez egy apró gesztus, de nagy jelentősége van: a nő adott nekik egy kis szeretetet, melegséget és bátorítást. Kifejezte, hogy mennyire értékeli őkt, akik védelmezik az országot és képesek feláldozni saját kényelmüket és biztonságukat hiszen lehet, hogy sosem fognak visszatérni.
k1-12-800x393
De ez még nem minden. Amikor a katonák hazatérnek, Elizabeth akkor is elmegy és tárt karokkal fogadja őket. Ő már egy igazi hős lett. Minen katona ismeri őt a szerető öleléséről. 12 év alatt Elizabeth több mint 500.000 katonát ölelt magához.
k2-11-800x390
De egy nap, az idős hölgy nem jelent meg a repülőtéren… Az idős néninél sajnos mellrákot fedeztek fel és aznap be kellett feküdnie a kórházba, hogy az orvosok felvegyék a harcot a rák ellen, de ekkor a katonák sem hagyták egyedül. Amikor a katonák észrevették a hiányát, úgy döntöttek, hogy szerveznek neki egy meglepetést. Ők és családtagjaik elmentek a kórházba és meglátogatták és ők is egy öleléssel viszonozták szeretetüket.
k3-10-800x391
Jarvez Wilkes őrmester azt mondta: “Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megölelhetem Elizabeth-et, amikor neki is támogatásra van szüksége. A mi feladatunk, hogy látogassuk meg és fejezzük ki, hogy mennyire fontos számunkra.”
k4-10-800x392
k5-9-800x390

3 nap alatt a katonák több mint 70.000 dollárt gyűjtöttek össze, ami fedezni fogja Elizabeth kezelését.

Forrás: buzzblog.eu

loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks