loading...

Mindenüket elvesztették, mégis boldogok

hirdetés
loading...

Egy ideje már kezd bebizonyosodni az emberiség számára, hogy a boldogságot nem az anyagi javak jelentik, hanem valahol mélyen belül kell megkeresni és megteremteni. Nem számít, hogy mekkora házad, kocsid és vagyonod van, ha folyton aggodalommal töltenek el a hétköznapok. Aggódsz a benzin árán, az adósságokon, a gyerekek iskoláztatásán vagy azért, hogy a férjed titkárnője túl kedves és szőke.

136

A boldogságot nem a tárgyak birtoklása jelenti. Valahol belül, sok-sok munka árán kell megtalálni és megtartani. Egy amerikai család rengeteg adósságot halmozott fel azért, hogy megépítsék a boldogságnak hitt álomházukat. Azonban nem tudták fizetni egy idő után a kölcsönüket, így mindenüket elveszítették: házukkal együtt az addigi életüket is.

Hari és Karl Berzins-nek látszólag hiába dőlt össze az élete, álmaikat nem adták fel. Azt azonban megtanulták, hogy csak akkora házat építenek, amit ki is tudnak fizetni. Ezelőtt 3 évvel vettek egy kisebb telket Virginia államban, és felépítették 20 négyzetméteres otthonukat.

Az aprócska házban minden megvan, amire szükségük lehet, és azt mondják, soha nem voltak még életükben ilyen boldogok.

Érdemes betekinteni napfényes otthonukba!

220

317

416

512

613

712

810 (1)

910

Forrás: tudnivalok.eu

Forrás: twice.hu

loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks