loading...

SZÖRNYŰ TÖRTÉNET: AZ UTOLSÓ FOTÓ, MIELŐTT A LÁNY ÉLETE RÉMÁLOMMÁ VÁLT…

hirdetés
loading...

Szeptember 23.-án Destiny Mantia és férje Corey megünnepelték a 7. évfordulójukat. 20 évesen találkoztak egy focimeccsen, amikor 15, és 16 évesek voltak. A képen már házasok, és csodálatos életük van.

szornyu

Az i -re a pontot a kisfiuk tette fel, aki igazi családdá tette őket. Elkezdték hát tervezni a komolyabb jövőt is, mint például a közös házat, ha esetleg még gyarapodna a család.

Azonban 2014 szeptember 20-án az életük darabokra tört. Minden szerte foszlott egy teljesen idegen nő miatt. Egy évvel az eset után ezt írta ki a fiatal nő a Facebookra :

“Egy évvel ezelőtt ezen a napon is minden úgy kezdődött ahogy máskor is. Corey felkelt, és elment dolgozni. Parker és én itthon voltunk és játszottunk egész nap. Corey korábban ért haza, mert estefele el mentünk volna vásárolni. Lassan elérkezett az idő, hogy induljunk. Ekkor még nem tudtam, hogy pár percen belül minden megváltozik. Mi már többé nem élhetünk együtt a jövőben..

Bármit is álmodtunk együtt meg a jövőről, nem élhetjük már meg. A kisfiunk első haját, és az első napját az iskolában..Semmit! Ahogy utaztunk , az én kicsim a kezében tartotta a kedvenc Mickey egerét, és rágcsálta közben. Ekkor egy részeg sofőr frontálisan belénk hajtott.

Ez az a dátum, ami örökre az emlékezetembe vésődött. Egy önző ember miatt halt meg az ártatlan 15 hónapos kisfiam a hátsó ülésen, és a férjemet is elvesztettem, aki 24 órával később a kórházban adta fel a harcot.

t2-10

Így lettem 21 évesen özvegy, és egy halott kis angyal anyukája. Nem hiszem, hogy 21 évesen ezt bárki átélte már, vagy ha igen, akkor nem tudta ő sem feldolgozni. Csak a barátok, a szüleim, és egy özvegyekből álló közösségnek köszönhetem, hogy még mindig életben vagyok, és nem haltam meg a bánattól.

Ez a fájdalom amit át kellet élnem, megelőzhető lett volna, ha az ittas nő nem ül autóba, vagy valaki meggátolja őt ebben. Ne igyon ha vezet!”

Forrás: tudnodkell.info

Forrás: buzzblog.eu

loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks